SIlvia maiques

Silvia Maiques i Samarra serà la candidata de Compromís a l’alcaldia de Mislata

Silvia Maiques i Samarra serà la candidata de Compromís a l’alcaldia de Mislata. El resultat de primàries que acaba de començar així ho certifica, en ser l’única candidata en presentar-se al procés amb el suport unànime del col·lectiu local.

“Moltíssimes gràcies, companys i companyes pel vostre suport en forma d’aval. Note la vostra força prop per a continuar treballant per millorar Mislata, estic segura que no n’hi ha una altra forma de fer-ho que no siga amb Compromis”, explica Silvia Maiques.

La candidata te una amplia trajectòria dins del col·lectiu local on ha sigut secretaria d’organització. Silvia és veïna de Mislata, arquitecta de professió i s’ha implicat en les activitats de la Vila participant en associacions a títol individual i familiar. El dilluns començava el procés de primàries de Compromís per a les candidatures locals i autonòmiques de cara als propers comicis de maig de 2023.

La ja candidata per Compromís Mislata recollia els avals necessaris en tant sols un minut. En ser l’única proposta presentada la consolida com la candidata de la organització local que farà front a les polítiques hegemòniques actuals, hermètiques gens transparents d’un govern totalitari al que li falta molta dosi de respecte, diàleg i menys protagonisme.

Concretament este es el tarannà de Compromís de Mislata que està treballant amb el teixit veïnal afectat, així com representants d’altres organitzacions per tal d’assolir acords que amplien les propostes programàtiques que garantixquen els drets de les persones més vulnerables, el desenvolupament econòmic de la Vila per fer-la un entorn millor, més accessible i respectuosa amb el medi i amb polítiques inclusives i igualitàries, de la cooperació, del respecte, de l’ecologisme i del valencianisme polític.

Compromís per Mislata es consolida així amb Silvia Maiques com una proposta de candidatura valenta i forta.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *