Mislata presen Carrera Dona

Presentació de la Carrera de la Dona per la Igualtat a Mislata

La segona edició de la Carrera de la Dona per la Igualtat ha sigut presentada en la Casa de la Dona de Mislata. La carrera se celebrarà dissabte  dia 7 de març, a les 18 hores, amb eixida i meta en la Casa de la Dona, carrer Miguel Hernández. Per a l’organització de la carrera, l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració del Club d’Atletisme Fent Camí de Mislata.

La regidora de la Dona, Carmen Lapeña, el regidor de Participació Ciutadana, Francisco Herrero, la presidenta del Fent Camí, Inmaculada Francisco, i el director tècnic, Miguel Pineda, van donar a conéixer tots els detalls d’una segona edició que arriba amb vocació de consolidar-se en el calendari esportiu de Mislata, igual que la Sant Silvestre o la Carrera Popular. En la prova poden participar tant hòmens com dones i de moment ja compten amb prop de 600 inscrits, a falta de tres dies per a tancar el termini.

Durant la presentació, Carmen Lapeña va recordar el compromís del govern municipal de lluitar per una societat on la igualtat entre hòmens i dones estiga plenament consolidada i va assegurar que «en este objectiu no podem permetre’ns ni un pas enrere». Precisament amb este lema Amb nosaltres, ni un pas enrere, s’han confeccionat uns mocadors morats amb què s’obsequiarà a tots els assistents a la carrera.

A més, la prova tindrà també un caràcter benèfic, ja que l’import de cada inscripció (1 euro) es donarà íntegrament a una causa solidària en favor dels drets de les dones. El termini per a apuntar-se finalitza el dia 5 de març i els interessats poden inscriure’s en la web del Fent Camí.

Una hora abans de l’inici de la prova s’han programat diferents activitats esportives en el carrer Miguel Hernández, on estarà ubicada l’eixida i meta. Una classe pràctica de zumba, una exhibició de Pole Dance i exercicis de calfament aniran ambientant la prèvia de la carrera. Quan tots hagen arribat a meta, es farà un sorteig de materials i servicis donats per establiments de Mislata.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *