Pacto Por la Sanidad

Mònica Oltra i Javier Gil signen per Compromís l’acord que facilitarà una millor gestió sanitària per a Mislata

Compromís ha mantingut una reunió amb els membres components del “Pacte per la Sanitat de Mislata”, representats per Julián Martínez, el Portaveu de Compromis per Mislata, Javier Gil Marín i Mònica Oltra i Jarque com a Portaveu adjunta del Grup Parlamentari de Compromis en Les Corts Valencianes. Una reunió que també han mantés amb el PSOE i EU.

Els representants de la coalició es comprometen mitjançant la signatura d’este acord a incorporar en el seu projecte sanitari autonòmic les reivindicacions sobre el funcionament de l’antic Hospital Militar Vázquez Bernabéu, amb l’adaptació plena del recinte a la planificació que es realitze des de la Consellería de Sanitat, per a una millor prestació dels serveis sanitaris compromesos.

Este acord comportarà que l’antic Hospital Militar Vázquez Bernabeu siga destinat a infraestructura sanitària plenament operativa aprofitant tot el seu potencial per a millorar el servici sanitari de la zona. Així mateix s’adaptaran al nou mapa sanitari a confeccionar que actualitze necessitats, població i infraestructures els acords en el seu moment signats i no complits, de manera que quan Compromís governe, els mislaters i mislateres podran tenir el centre de referència que mereixen.

En este sentit, el portaveu municipal de Compromis a Mislata, Javier Gil membre també  del Pacte per la Sanitat i en col·laboració amb el Grup Compromís dels Corts Valencianes han sol·licitat informació i exigint solucions referent als pactes signats anteriorment. “No podem ser còmplices de la gran estafa sanitària en la qual ens ha ficat el PP”, declara Gil, en referència a les contínues mentides, excuses i desqualificacions que el govern popular ha referit als veïns de Mislata amb les seues actuacions en el camp sanitari.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *