MAC Mislata

EL MAC es celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig a Mislata

El MAC 2016 ja té dates. La quarta edició del festival d’arts escèniques de Mislata se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de maig. Tot i que la seua trajectòria encara és curta, Mislata Art al Carrer s’ha convertit ja en la gran aposta cultural de l’Ajuntament de la ciutat, un certamen consolidat gràcies a una cuidada programació que enguany torna a seleccionar a moltes de les millors companyies d’arts escèniques de tota Espanya.

El MAC repetix enguany la fórmula que tant d’èxit li ha reportat en les seues edicions anteriors, basada en la conjugació precisa dels criteris de quantitat i qualitat de les seues propostes escèniques. I és que una quinzena de companyies de primer nivell es donaran cita a Mislata en només un cap de setmana, omplint la ciutat d’actuacions de teatre, circ, dansa i música en el carrer. Tres dies d’intensa activitat cultural, amb espectacles d’accés lliure i gratuït, repartits en diferents punts de la ciutat.

L’Ajuntament de Mislata ha desvetlat el cartell de l’edició d’enguany, en el qual estan representades deu comunitats autònomes i hi ha propostes per a tots els gustos i per a tots els públics. I amb el mateix denominador comú que en anys anteriors, l’aposta pel circ, en totes les seues varietats i disciplines. Enguany estaran en el MAC presentant els seus nous espectacles les companyies Maintomano, Zirika Zirkus, Colectivo Circo 9.8, Circovito, Cia Aérea, D’Click, Grupo Zumarracatillo, UpArte o Leandre, a més de Vaivén Circo y Circ Bover, que ja saben el que és actuar a Mislata. La programació es completa amb l’actuació de la còmica Sara Escudero, la participació del Circ Gran Fele, la batukada Kultrún i el clàssic Cafe del MAC, el punt de trobada entre els artistes i el públic.

A més del cap de setmana gran, el MAC arriba un any més carregat d’activitats complementàries que se celebraran durant els dies previs i posteriors al festival. Tallers, conferències, cineforums, exposicions i el tradicional concurs de pintors a l’aire lliure, a més de l’actuació del pianista Alberto Gestoso, reforcen un certamen que porta camí de convertir-se en un dels referents de les arts escèniques de carrer.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *