Javier Gil Joventut

Javier Gil qualifica a Bielsa com «el sheriff» arran de la polèmica anul·lació de Mislata ON

Compromís Mislata ha volgut entrar en la polèmica actuació del govern local amb Mislata ON. Tal i com informàvem ahir, en la plenària del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana es va aprovar una proposta de resolució a proposta de Joves PV – Compromís de suport a l’organització juvenil de Mislata ‘Menys Graus’. Aquesta proposta considera com una «usurpació patida a Menys Graus de la seua idea ‘Mislata ON’ per part de Carlos Fernández Bielsa i Toni Arenas«, alcalde i regidor de cultura a Mislata.

El Sheriff Bielsa

Segons el portaveu i regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil,Carlos Bielsa va amb la placa de sheriff pel carrer i pensa que Mislata és seua, però els organismes consultius de la Generalitat no avalen la seua gestió. Ja ho vam vore amb l’informe de 2014 de la Sindicatura de Comptes i ara amb la postura presa pel Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana”.

El Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana va aprovar per 9 vots a favor, 3 abstencions i un vot en contra de Joves Socialistes del País Valencià una proposta de resolució presentada per Joves PV – Compromís en què s’especifica que el Consell donarà suport a l’associació Juvenil ‘Menys Graus’, manifestarà el seu rebuig davant actuacions com la de l’Ajuntament de Mislata amb Mislata ON, farà una comunicació oficial a l’Ajuntament de Mislata amb el rebuig a la seua política en vers ‘Menys Graus’ que “desarticula el teixit associatiu juvenil local” i donarà publicitat d’aquest acord a través de les xarxes del CJCV i del Consell Local de la Joventut de Mislata.

Després de conèixer-se l’aprovació, Gil es va mostrar «satisfet» i assegura que “quan estàs sol a l’ajuntament contra una majoria absoluta i absolutista, moltes vegades et sents desprotegit i més quan el govern local ataca de manera ferotge fins i tot en l’àmbit personal. Resolucions com aquesta donen alé i posen cadascú al seu lloc”.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *