Javier Gil  i Marín Despatx

Javier Gil: “Compromís per Mislata no pot ser còmplice dels abusos de l’equip de govern”

Continuen les repercusions al plenari extraordinari celebrat este dimarts. Després de les critiques de l’equip de govern a PP i Compromís, per la seua abstenció en el punt d’ampliació de credit i de les del PP pel balafiament del PSOE, ara és Compromís qui ha dit la seua. Mitjançant un comunicat han declarat que malgrat ser «conscients de la situació provocada pel PP en els comptes municipals i de la conjuntura en els últims anys. El PSOE de Mislata ha tingut 4 anys per a millorar l’estat de les arques públiques, una situació que no solament no ha millorat, sinó que s’ha mantingut, obligant a sol·licitar nous suplements de crèdit».

Segons expliquen la resposta al vot de Javier Gil al plenari respon a la «responsabilitat». Aquest és el principal motiu pel qual el Grup Municipal de Compromís per Mislata s’ha abstingut en el tercer punt de l’ordre del dia del ple celebrat dimarts, en el qual es votava l’aprovació inicial del suplement de crèdits extraordinaris i suplement de crèdit. “Compromís per Mislata – explica Javier Gil, portaveu de la formació – no pot ser còmplice dels abusos per part de l’equip de govern”.

Al comunicat justificquen la seua abstenció afirmant en que «Bielsa, ha introduït algunes de les partides pressupostàries extraordinàries derivades pel pagament d’indemnitzacions, costes judicials i contractació de serveis d’assessoria externs que ascendeixen a una xifra de quasi 50.000 euros. Esta qüestió que no hauria d’alarmar-nos, si no fora pel fet que la majoria d’elles s’han produït per l’incompliment per part del govern municipal de la normativa laboral i contractació de règim intern. Estes no són afirmacions gratuïtes, ja que ha sigut el que la justícia ha dictaminat fins a en quatre ocasions, alguna cosa que a la Tinent d’Alcalde se li ha ‘oblidat’ esmentar quan ha acusat directament a Compromís de falta de sensibilitat amb l’augment de la despesa social», explica la formació nacionalista.

Finalment, en clara referencia a les declaracions de María Luisa Martinez Mora, portaveu municipal, on es feia creus, no entenent «com els grups del Partit Popular i Compromís s’abstenen en una tramitació que pretén millorar els programes de serveis socials i de transport jove, entre d’altres»,  el partit de Javier Gil ha vollgut remarcar que sempre estarà «a favor a incrementar els pressupostos per a despesa social, tal com hem manifestat en el ple extraordinari d’ahir. Ara bé, la qual cosa no admetem és que es ‘camuflen’ en uns pressupostos, despeses derivades de la mala gestió de l’equip de govern, i que ben podien haver inclòs en un altre expedient per al seu debat en un altre punt. Ara bé, al senyor Bielsa no li interessava i ha preferit presentar-ho en un batiburrillo pressupostari per a condicionar, coaccionar o tractar de segrestar el vot de l’oposició», conclou

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *