javi-plenari

Compromís i PSOE voten junts per a demanar un finançament just a proposta del partit de Javier Gil

El Ple de l’Ajuntament de Mislata va aprovar la moció per un finançament just presentada per Compromís per Mislata, amb els vots a favor de Compromís i el PSOE. D’altra banda, el PP i Ciutadans no van donar suport a la moció que reclamava «un finançament just, una reforma immediata del sistema de finançament autonòmic i unes inversions per al País Valencià d’acord amb el pes poblacional».

Javier Gil i Marín, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, va defensar al Ple: «des de Compromís presentem aquesta moció amb la intenció de sumar esforços perquè cal fer tot el possible per reclamar un finançament just. Si el govern central no percep la demanda social del poble valencià, continuarà discriminant-nos amb el sistema de finançament i amb les inversions».

«Amb unes inversions justes el corredor mediterrani seria una realitat i les nostres empreses guanyarien competitivitat i per tant, tindríem més llocs de treball. Amb un finançament just per al País Valencià podríem pagar tot el deute de la Generalitat, acabaríem amb tots els barracons a les escoles i podríem incrementar les deduccions autonòmiques de l’IRPF a les rendes baixes i mitjanes. Però a més, a Mislata amb un finançament just el servei del transport metropolità de València beneficiaria a la ciutat de Mislata, i les obres inacabades serien una realitat, com l’auditori, la piscina i la residència, entre altres» va comentar Gil.

Compromís dona suport a Menys Graus

D’altra banda, la proposta de resolució per tornar el conveni a l’associació juvenil Menys Graus per la seua activitat d’oci saludable i nocturn Mislata ON va ser rebutjada «per la majoria absolutista del PSOE de Bielsa», en paraules de Javier Gil. «De fet, en una nova mostra del Bielsa style va resultar vergonyós i covard que el regidor responsable de joventut, Toni Arenas, no rendira comptes davant de la ciutadania i el teixit associatiu present al Ple de Juny de l’apropiació d’una activitat que venia desenvolupament exitosament Menys Graus» va afegir Javier Gil.

«Respondre a les preguntes de l’oposició i dels ciutadans, quan es prenen decisions tan importants, és obligació de tots els regidors. Més encara, quan té un sou de més de 30.000 € pagat per tots els mislaters i mislateres. Al Ple el senyor Arenas va demostrar amb la seua covardia que no és digne del càrrec que exerceix», finalitzà Gil

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *