javier-gil-pc%cc%a7-major

El ple de l’Ajuntament de Mislata rebutja la proposta de Compromís per a dotar de major pluralitat la revista municipal

Compromís per Mislata va presentar al ple una proposta de resolució perquè els grups polítics tinguen el seu espai a la revista municipal “Ciutat de Mislata”. La proposta no va comptar amb el suport del grup socialista qui amb la seua majoria absoluta, va votar-ne en contra.

Segons el regidor i portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, “aquesta votació no ha sorprès a ningú, ja que, l’única política de Bielsa és la publicitat, propaganda i autobombo. Un exemple és que en els últims 10 números de la revista Bielsa ix en més de 100 fotos, i amb el seu vot contra la pluralitat, la revista continuarà amb aquesta campanya de lloança al líder, on només hi ha el punt de vista de l’equip de govern”.

“El govern de Mislata sempre fa gala de transparència, bon govern i pluralitat, però només de paraula, quan té la possibilitat de donar-li la veu a la resta sempre vota no, ho va fer ahir, com abans ho va fer amb la consulta sobre el bous o facilitar que al ple les mislateres i mislaters pogueren fer preguntes sense passar primer per registre d’entrada”, ha afegit Gil.

“De totes maneres des de Compromís per Mislata continuarem treballant per fer de Mislata una ciutat més plural i on tota la ciutadania tinga veu, sense tindre que esperar que primer ho faça el poble del costat, perquè ahir una vegada més el PSOE que governa a Mislata, eixe que no arriba al 40% del PSOE, va condicionar fer coses al nostre poble al que fan altres pobles, que cada vegada busquen més lluny. Sort que Compromís només es presenta al País Valencià perquè sinó tindríem comparatives fins i tot de les Illes Canàries. Nosaltres estem per fer política a Mislata no en altres poblacions, si el PSOE no treballa a altres municipis i no proposa no és el nostre assumpte”, ha conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *