nuria-vidal-i-javier-gil

Dones amb Compromís per Mislata denuncia un «veto» del govern de Bielsa

No hi ha espai per a Dones amb Compromís per Mislata, hi ha un «veto per part del govern de Bielsa». Aquesta és la denuncia pública que hui han fet les dones de la coalició taronja arran el que consideren un greuge.

El cas és que Dones amb Compromís per Mislata va sol·licitar per registre d’entrada el passat 23 de novembre del 2017 una sala de la Casa de la Dona per fer una exposició amb motiu del 8 de març. Quasi un mes després, exactament el 19 de desembre, l’Ajuntament de Mislata va contestar que no hi ha havia espai disponible. La formació valencianista va tornar a sol·licitar una nova sala aquesta vegada al Centre Jove el Mercat, i una altra vegada va ser desestimada la petició.

D’aquesta manera, Núria Vidal, responsable de Dones amb Compromís per Mislata ha indicat que «l’any passat també ens van denegar la Casa de la Dona i vam acabar al Centre Jove el Mercat però aquest any ens estan vetant en tots els espais públics» No obstant això, «novament tornem a sol·licitar una sala municipal perquè creiem fermament en la importància de visibilitzar la tasca de les dones».

Per la seua banda, Javier Gil, portaveu i regidor de Compromís per Mislata, ha declarat que «hui tornem a presentar per registre d’entrada una sol·licitud per disposar d’una zona municipal, perquè encara que ens veten continuarem reclamant un espai per exercir els nostres drets». L’edil ha afegit que “encara que en altres ocasions sí que ens han cedit espais, ara sembla que volen ser ells els únics defensors de la igualtat entre dones i homes. Han de saber que aquesta lluita no és una competició sino que és de totes i tots”.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *