acte-dones

Dones amb Compromís celebra la II edició dels reconeixements “Dones Compromeses per Mislata”

Dones amb Compromís per Mislata va celebrar la II edició de Dones compromeses amb Mislata. Enguany el col·lectiu de Mislata lliurà els seus reconeixements a les advocades Ana María Navarro Rodríguez i Marta López Quero, i a AMAMANTA Mislata, grup de suport a la lactància materna.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presencia de la diputada al Congrés, Marta Sorli, qui va realitzar la presentació del «Pacte estatal contra la violència masclista». La diputada de Compromís va lamentar que «estem davant d’un pacte polític i no amb un pacte d’Estat a les mans, el qual tindria més força vinculant».

D’altra banda, Sorli va explicar la lluita duta a terme pel seu grup: «a les negociacions vam lluitar per una partida pressupostària als Ajuntaments i a les autonomies vinculada al criteri poblacional, i ho hem aconseguit». A aquest èxit, Sorlí va afegir «la inclusió de formació en perspectiva de gènere tant a l’àmbit laboral com educatiu, fet que ens permetrà fer un pas de gegant en la lluita contra les violències masclistes».

Reconeixement Dones Compromeses per Mislata

advocades

Pel que fa a les premiades, l’advocada Ana María Navarro va destacar que «l’èxit del seu treball està en la col·laboració mútua» afegint la seua companya Marta López que «la clau està en que tenint punts de vista diferents el respecte absolut entre les dos està per damunt de tot». Olga, coordinadora d’AMAMANTA Mislata, va defensar que «és important el suport mutu entre les dones durant la maternitat, i més encara quan moltes vegades des de l’àmbit sanitari les nostres necessitats són qüestionades».

amamanta

Núria Vidal, coordinadora de Dones amb Compromís per Mislata, va destacar «l’alegria que sentim per ser un referent en el reconeixement cap a les dones a Mislata perquè en el camí cap a la igualtat real entre dones i homes és imprescindible sumar sinergies», a més Vidal va manifestar que «en la lluita contra les violències masclistes no sols tota acció suma, sinó que multiplica».

L’acte va comptar amb el suport de Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, qui va declarar que «des del grup municipal Compromís per Mislata continuarem treballant per trencar els privilegis d’una societat patriarcal i capitalista, racista i heteronormativa». Així mateix, l’edil de la formació va animar a totes les dones a participar en la Vaga Feminista per al 8 de març: «és una vaga que va més enllà del que s’identifica com atur laboral, ja que la participació de les dones és nuclear en totes les esferes de la vida i és de vital importància visibilitat el treball de les dones».

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *