compromeses-mislata

Dones amb Compromís celebra la I edició dels reconeixements “Dones Compromeses per Mislata”

Aquest dimecres Dones amb Compromís va celebrar la I edició dels reconeixements “Dones Compromeses per Mislata”, on l’associació va reconèixer a Clara Peiro i Laredo, jugadora de Club Handbol Mislata, i integrant tant de la selecció valenciana com l’espanyola de la seua categoria i Mª Isabel Romero i Roger directora del CEIP Ausiàs March, amb més de 30 anys dedicades a l’educació. Les homenatjades van rebre una placa en commemoració del 8 de març i un llibre de frases de dones.

Exposició de Dones amb Compromís: Frases de dones

Tot seguit, Dones amb Compromís va presentar l’exposició, Frases de Dones on Carmen García Albero, comissària de l’exposició, va explicar la importància que té la lluita per la igualtat, i encara que s’ha avançat molt encara queda molt camí per recórrer, precisament el dia que 4 dones van ser assassinades.

Després es van repartir algunes de les frases entre el públic assistent perquè llegiren les frases que més els havien impactat i va començar un col·loqui per arribar a punts d’acord. La conclusió a què s’hi va arribar fou que l’educació és el camí per aconseguir la igualtat plena entre dones i homes.

A l’acte va assistir Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, que defensarà al plenari de febrer que es farà hui, una moció per a l’ampliació i intransferibilitat del permís de paternitat“Aconseguint que els permisos siguen iguals i intransferibles aconseguirem lluitar amb la discriminació de les dones al món laboral”, explica Gil.

L’exposició frases de dones es podrà visitar en el Centre Jove el Mercat de Mislata fins el 1 de març en horari de 10 a 14 i de 17 a 21.

Galería de fotos lliurament de plaques, Dones amb Compromís
Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *