nuria-vidal-i-javier-gil

Compromís reclama que l’Ajuntament de Mislata no invertisca als mitjans on aparega publicitat sexista

Compromís per Mislata defensarà al Ple de novembre la moció per eliminar la contractació amb empreses i mitjans de comunicació que fomenten la prostitucióJavier Gil, portaveu i regidor, de Compromís per Mislata ha manifestat que «cal evidenciar que la violència masclista està present en molts àmbits de la nostra quotidianitat: al treball, a casa, al carrer però també es promou des d’altres àmbits com són els mitjans de comunicació».

Concretament, la formació valencianista defensa com a punt d’acord a la moció que l’Ajuntament de Mislata incloga clàusules socials per desestimar la contractació amb empreses i mitjans de comunicació que continguen publicitat de caràcter sexista, masclista i foment de la prostitució. «No guanyarem en aquesta lluita contra les violències cap a les dones si no actuem des de la transversalitat; als discursos i declaracions cal sumar fets», ha opinat Gil.

Núria Vidal, secretària d’organització de Dones amb Compromís per Mislata, ha mostrat el suport a la moció recalcant que «és la nostra responsabilitat no contribuir amb diners, i molt menys públics, a la cosificació de la dona com a mercaderia. Eliminar la publicitat sexista significaria fer un pas més en aquesta lluita i atacar de soca-rel el terrorisme masclista».

L’edil de Compromís ha afegit que «és inadmissible que els mitjans de comunicació es lucren amb anuncis que converteixen a la dona en una mercaderia» ha conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *