xavi-torres-i-javier-gil

Compromís Quart i Mislata mostren la seua satisfacció per les actuacions de millora d’accesibilitat entre els pobles

Mislata i Quart de Poblet hui estàn més prop gràcies als nous accesos. Tot ha sigut fruit a la demanda ciutadania, a la reivindicació social històrica dels col·lectius veïnals i de les persones amb diversitat funcional que demanaven adequar el tram entre Mislata i Quart de Poblet per al pas de vianants i amb bicicleta. Una demanda que segons recorden els col·lectius de Compromís per Mislata i Quart de Poblet va ser posible gràcies a la presentació d’una sol·licitud conjunta als Ajuntaments per a posteriorment fer un prec en el ple.

«L’aportació de Compromís Quart de Poblet i Mislata, unit a la voluntat política del govern municipal de Quart de Poblet i el suport de la Conselleria han aconseguit donar solució a una demanda veïnal necessària perquè l’accés entre els dos municipis siga 80% accessible per a vianants i bicicletes. Diguem 80% pel fet que encara queda per gestionar el tram que va paral·lel a la façana de l’Hospital Militar», expliquen a un comunicat conjunt les dues formacions polítiques.

«Per això des del dos col·lectius continuarem treballant per fer més fàcil el dia a dia del nostre veïnat, com eliminar aquesta barrera que feia que dos poblacions tan pròximes tingueren una connexió pròpia de altres temps», han comentat els portaveus de Compromís.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *