cartell-recogida-aliments

Compromís per Mislata enceta una recapta d’aliments solidaris en favor de la Creu Roja

El col·lectiu de Compromís per Mislata ha posat en marxa una recapta d’aliments no peribles i roba per a ajudar als veïns més necessitats de la vila. Es tracta d’una acció de caràcter solidari en la que s’obrin les portes a la col·laboració de tots els veïns i veïnes de Mislata. La campanya començarà el proper día 12 de desembre i es desenvolupará fins 15 de desembre en horari de vesprades a la seu de Compromís a Mislata.

Es aquest sentit, el regidor de Compromís per Mislata, Javier Gil, ha destacat que “esta idea sorgeix des de les nostres bases i considerem que és necessari donar exemple i fer consciència del fet que, malauradament, hi ha gent que necessita l’ajuda de tots”.

Com fer-ho i com anar-hi a col·laborar en la recapta d’aliments

Es recomana portar aliments no peribles o bé, atenent a les necessitats apuntades per l’assemblea local de Creu Roja, roba de xiquets. Aquest últim és un dels aspectes amb major demanda. La recollida es realitzarà del 12 al 15 de desembre. La recapta d’aliments serà a la seu local de Compromís al carrer de Sant Pascual, n.2 de 17:00 a 19:00 hores. Tant els aliments no peribles com la roba que seran entregats a l’assemblea local de Creu Roja per a la seua gestió.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *