JAVIER GIL PISTES

Compromís per Mislata proposa la gratuïtat de la piscina d’estiu per als menors de 12 anys

Compromís per Mislata proposa la gratuïtat de la piscina d’estiu per als menors de 12 anys empadronats a Mislata. Aquesta proposta de resolució s’emmarca dins de les mesures que la coalició valencianista de Mislata proposa per fer més fàcil el dia a dia dels mislaters i mislateres.

Segons el portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, “amb aquesta proposta ens avancem i fem una previsió de cara a l’estiu vinent per tal que els pares i mares que acompanyen els seus fills i filles a la piscina municipal d’estiu no hagen de pagar doble o triple perquè els seus fills gaudisquen”.

Amb aquesta mesura Compromís per Mislata pretén, sobretot, que l’estiu siga molt millor per a tots els xiquets, xiquetes i joves en general de la localitat, com ja passa en molts municipis veïns, sense que ningú es quede en casa per motius econòmics.

Segons Javier Gil, “Compromís per Mislata treballa de valent perquè els mislaters i mislateres aconseguisquen la felicitat de cada dia, una sèrie de mesures que facen del nostre poble un lloc millor per a nàixer, créixer i viure. I per a tot açò la col·laboració en la política municipal de Compromís és imprescindible”.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *