Javier Gil sendra

Compromís per Mislata presenta una moció perquè els pressupostos de l’Ajuntament siguen participatius

Compromís per Mislata ha presentat una moció perquè els pressupostos municipals de l’Ajuntament de Mislata siguen uns pressupostos participatius, on tota la ciutadania puga participar activament en la realització dels pressupostos municipals i siga aquesta la que decidisca en que s’hagen de gastar i invertir els seus impostos.

El Portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil i Marín ha anunciat la seua aposta decidida per una nova forma de fer política. “El repte d’un Ajuntament ha de ser obrir-se a la participació ciutadana perquè els veïns puguen decidir directament en què es gasten i inverteixen els seus impostos”. La proposta de Compromís per Mislata es basa en noves fórmules de participació, que utilitzen les noves tecnologies per a sondejar permanentment l’opinió dels ciutadans en els problemes que els afecten directament, i que són públics per a tota la ciutadania.

Com ja s’han implantat amb èxit en altres ciutats , per a Compromís han de ser els ciutadans els qui decidisquen la configuració anual dels pressupostos municipals, “ja que són ells els que viuen el dia a dia i coneixen millor la realitat, les prioritats i les necessitats de Mislata”, ha assenyalat Gil. En aquesta línia Compromís aposta per una altra forma de fer política, cedint el protagonisme als ciutadans.

Aquesta nova forma de participació ciutadana tracta de ser una nova forma de fa política que fa partícip al veí i veïna de la marxa i presa de decisions de la ciutat, que augmentarà la transparència i eficiència en la gestió municipal i millora la comunicació entre administració i ciutadania.

Per a Compromís “El repte d’un Ajuntament ha de ser obrir-se a la participació ciutadana perquè els veïns i veïnes puguen decidir en què es gasta i inverteixen els seus impostos, ja que, aquesta ha de ser la vertadera essència de la democràcia”, ha conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *