javier-gil

Compromís per Mislata presenta al·legacions al Pressupost municipal perquè els veïns no paguen les plusvàlues

Compromís per Mislata presenta al·legacions al pressupost municipal perquè no es cobre la plusvàlua municipal a cap veí que no estiga obligat al pagament del tribut, en haver venut l’habitatge a un preu inferior al de compra. Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, ha explicat que “diverses sentències, una d’elles del Tribunal Constitucional, han afirmat que únicament és procedent cobrar l’impost quan hi ha un increment de valor real i efectiu.”

Segons l’Institut Nacional d’Estadística, el preu de l’habitatge usat va caure de manera abrupta i ininterrompuda d’abril de 2008 a abril de 2014, fet que implica una pèrdua de valors dels immobles, i, per tant, del valor del sòl. L’edil de Compromís per Mislata ha manifestat que “aquesta situació redunda en una caiguda molt significativa en la recaptació del citat tribut i per tant és inexplicable com per al pressupost del 2018 el PSOE de Bielsa incrementa lleugerament els ingressos de la plusvàlua en relació amb altres exercicis econòmics.

El pressupost de Mislata per al 2018, aprovat pel PSOE amb l’acord de Ciutadans, tal i com està dissenyat implica que“el senyor Bielsa cobrarà injustament la plusvàlua a tot el veïnat, encara que hagen perdut diners amb la venda” a més, Gil ha afegit que “segons els tècnics de l’Ajuntament de Mislata, l’any 2017 es van interposar unes noranta reclamacions contra la liquidació de l’impost”.

Des de Compromís per Mislata no volem per als nostres veïns uns pressupostos clarament confiscatoris i per això, reclamem que es rectifique el pressupost abans de la seua aprovació definitiva perquè s’ajuste a dret el mateix. Hem de revertir la situació d’indefensió que ha generat el PSOE de Bielsa” ha conclós Javier Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *