javier gil marín2

Compromís per Mislata denuncia que Bielsa utilitza els mitjans de comunicació de manera partidista

Compromís per Mislata torna a atacar a l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa. Aquesta vegada critica l’utilització, al seu parer «partidista» dels mitjans publics municipals afegint que a ells es prioritza «la seua promoció particular i el del seu partit, en lloc de per els veïns, que és el seu vertader objectiu».

Mitjançant un comunicat han qualificat les seues formes de «caciquils que tracten de convertir la casa de tots en el seu propi mas. L’últim exemple de molts, ha sigut la utilització de la web municipal i els comptes de les xarxes socials municipals per a atacar a Compromís i a l’alcalde de València Joan Ribó«.

De fet Javier Gil, regidor de Compromís, denuncia que va presentar un escrit on explicaba «l’ús partidista de la pàgina web municipal, reclamant que aquesta ha d’usar-se per a informar als veïns amb informació institucional o de les diferents associacions de Mislata, i no amb comunicats de l’equip de govern en els quals fins i tot se’ns ha arribat a atacar als portaveus de l’oposició”.

Per últim, el col·lectiu local de Compromís denuncia que «el més greu encara és que aquesta falta d’informació l’han patit algunes associacions del municipi que han vist com els mitjans de comunicació si informaven d’actes que realitzaven altres col·lectius, ben afins o bé que no eren crítics amb l’equip de govern i no obstant açò aquelles que podrien no ser tan amables amb est, veien com els seus actes no eren igualment publicitats, fins i tot eren ignorats».

 

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *