javier-gil-al-despatx

Compromís per Mislata denuncia «el menyspreu sistemàtic» del govern del senyor Bielsa cap a l’oposició

«La fira de medi ambient ha sigut la gota que ha vessat el got de la indignació en Compromís», segons paraules del seu regidor Javier Gil «resulta lamentable que no se’ns haja informat als grups polítics de l’oposició de la celebració d’aquesta fira, caldria recordar-li al senyor alcalde que els membres de l’oposició som consellers delegats de l’empresa pública NEMASA, i per tant l’equip de govern té l’obligació d’informar-nos de tot el que esdevé en la mateixa». Així mateix, li recorda a l’alcalde que «perquè l’empresa pública siga més transparent, tal com venim sol·licitant des de principi de legislatura, seria convenient que el consell d’administració no estiguera exclusivament format per membres de l’equip de govern, donant entrada als grups de l’oposició i als sindicats amb representació en l’empresa, una mesura que el mateix PSOE de Bielsa reclamava quan estava a l’oposició».
«Des de Compromís denuncien que aquesta pràctica de no informar a l’oposició o fer-ho en l’últim moment s’està convertint en pràctica habitual durant l’últim any, i a mesura que s’acosten les eleccions s’accentua, és habitual per part d’aquest equip de govern esperar-se al dia d’abans per a informar a l’oposició o fer-ho molts dies després que a les associacions. És el cas de la inauguració del Centre Ocupacional, als grups polítics ens van informar de la visita del President de la Generalitat dos dies abans, mentre que a les associacions amb 15 dies d’antelació« comenta Gil.

«A Mislata tot el que no siga votar a Bielsa et converteix automàticament en ciutadà de segona, l’alcalde no s’adona que quan deixa d’informar a l’oposició, també deixa de fer-ho a aquells ciutadans i ciutadanes que no van confiar en ell. Ocorre exactament el mateix quan preguntem, Bielsa insisteix contínuament en els plens que és en les comissions on hem de preguntar, no obstant això en nombroses ocasions les nostres preguntes no són resoltes o hem d’insistir per a obtenir resposta, quan són qüestions que ens planteja la mateixa ciutadania» apunta Gil.

Finalment, el regidor de Compromís assenyala que «sens dubte Bielsa ja està en campanya, i açò es nota quan comproves que setmana sí, setmana també, els actes teledirigits pel govern municipal es multipliquen enfocats a lloar la figura del líder, cercant l’oportuna foto i realitzant el seu míting a costa dels diners dels contribuents, la qual cosa demostra que el govern de Bielsa és un govern sense idees, esgotat, populista i oportunista. Algú pot dir quin és el projecte polític de Bielsa i el model de ciutat que proposa? Evidentment no, perquè aqueix projecte no existeix, el seu únic projecte polític és perpetuar-se en el poder utilitzant l’estratègia de la propaganda i el màrqueting per a aparentar que realment el seu govern fa alguna cosa» conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *