inauguració Joan XXIII

Compromís per Mislata denuncia la política de les inauguracions per fer-se la foto

Compromís no compartix la utilització de diners públics per fer campanyes de publicitat institucional, que finalment són utilitzades per fer propaganda partidista. Compromís creu que la publicitat institucional ha de ser un instrument de difusió d’informació rellevant per a la ciutadania, per donar difusió a la prevenció dels seus riscos o protegir la seua salut.

De fet Isaura Navarro i Fran Ferri han presentat una proposició de Llei a les Corts Valencianes per regular la publicitat institucional, i que aquesta sea exclusivament en benefici de la ciutadania, sobretot en període electoral on es multipliquen els actes d’inauguració. També busca reduir les despeses en actes que no serveixen per a res i que suposen una elevada despesa econòmica i de temps.

El partit valencianista critica que en la inauguració de la plaça Joan XXIII ha acudit la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori MªJosé Salvador, l’alcalde Carlos Fernadez Bielsa i la majòria del regidors de l’equip de govern, entre els presents també estava el director general d’obres públiques, diputats, alcaldes i portaveus de la comarca, tots per eixir en una foto en la inauguració de la plaça.

En paraules de Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, la publicitat en les inauguracions “ha sigut utilitzada com instrument de propaganda pels distints partits en el poder” i “hem de canviar la forma de fer política, posant els interesos de la ciutadania per davant dels interesos dels partits”

“Pensem que els polítics hem de dedicar el nostre temps a treballar pel poble i no estar més pendents de la foto en una inauguració, o preocupats de donar-nos autobombo a base d’inauguracions d’infraestructures públiques”, ha comentat Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *