Javier Gil Oficina Correos

Compromís per Mislata denuncia davant el Síndic de Greuges la vulneració dels drets de fiscalització a l’oposició per part del govern del PSOE

Compromís per Mislata ha presentat davant el Síndic de Greuges un escrit perquè l’Ajuntament de Mislata modifique els plenaris. L’objectiu és que d’aquesta manera es permeta als regidors de l’oposició fer preguntes sense la limitació actual, i a més que als plenaris s’arribe al punt de precs i preguntes, cosa que, tal i com explica Compromís, «enguany ha sigut l’excepció. Aquestos drets de l’oposició són claus poder desenvolupar la tasca de fiscalització a l’equip de govern que la Llei i la Constitució ens reconeix».

Una altra queixa que Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, ha presentat ha sigut que els veïns i veïnes de Mislata puguen fer preguntes al plenari sense la necessitat de fer un registre d’entrada previ, “Amb açò volem que el nostre veïnat puga participar de manera activa al màxim òrgan de representació, i dotar-ho d’una major participació ciutadana” ha comentat Gil.

“La participació i la Transparència cal creure-se-la, i el PSOE de Bielsa la predica molt en campanya però a la hora de la veritat la manté amagada darrere de la seua majoria absolutíssima i dels mitjans de comunicació públics de Mislata que el seu govern controla”, ha afegit Javier Gil.

“Compromís per Mislata ja va presentar al passat mes de maig unes propostes de resolució perquè l’Ajuntament de Mislata fora més participatiu, però van ser rebutjades. Davant el continu abús, ja que a l’últim ple de Setembre tampoc es va arribar al punt de precs i preguntes, hem decidit presentar aquest escric perquè el Síndic de Greuges inste el govern local socialista a modificar el seu comportament”, ha conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *