Javier Gil

Compromís denuncia que «Bielsa utilitza els mitjans municipals com si fora la seua Canal 9»

Compromís per Mislata ha tornat a denunciar «l’ús partidista dels mitjans públics de comunicació locals per part del PSOE de Bielsa«. Els nacionalistes han mostrat el seu malestar arran de la presentació, aquest divendres, del contenidor de residus orgànics que es posarà en funcionament a Mislata en els pròxims dies. Una posada en escena que es va fer a la porta de l’Ajuntament de Mislata.

La coalición denuncia que a l’acte no han sigut convidats els membres de l’oposició «tot i ser membres de la junta general de Nemasa», tal i com expliquen. Segons Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, “açò ja és una cosa habitual que demostra el tarannà poc democràtic habitual del PSOE de Bielsa”.

Compromía denuncia que el PSOE tracta de silenciar les seues mocions

Per últim, Compromís per Mislata, denuncia «el silenciament de la moció que vam presentar i va ser aprovada per tots els grups polítics al mes de setembre perquè Mislata s’acollira al pla de recollida selectiva de residus de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi climàtic i Desenvolupament Rural i que sol·licitara les ajudes per a implementar aquest pla. En un altre ridícul intent de ningunejar l’oposició”, ha apuntat Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *