Javier Gil  i Marín Despatx

Compromís per Mislata proposa que les actes de les comissions informatives siguen públiques

Compromís per Mislata proposarà al plenari de l’Ajuntament de Mislata que les actes de les comissions de control i informatives siguen públiques. Amb aquesta mesura el partit representat per Javier Gil pretén que «els veïns i veïnes de Mislata puguen consultar quina és la tasca de tots els partits que conformen el consistori local i afavorir-ne la transparència«.

Segons Javier Gil, regidor i portaveu de Compromís per Mislata, “aquesta és l’única opció que ens queda ja que el govern del PSOE de Mislata remet a les comissions quan s’arriba al torn de precs i preguntes dels plens, que no és moltes vegades, i d’aquesta manera oculta informació a la ciutadania”.

Compromís per Mislata vol transparencia també amb les actes

Amb aquesta moció, Compromís per Mislata segueix proposant millores perquè «el govern Bielsa deixe de ser tan opac i propagandista, encara que la majoria de mocions en aquest sentit han estat tombades per la majoria absoluta del PSOE de Mislata«.

“Comencem a pensar que el PSOE de Mislata en realitat li té al·lèrgia a la transparència i pretén, realment, governar amb la opacitat amb què ho està fent. Una llàstima caure en polítiques d’una altra època!”, afegix Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *