Javier Gil Ajuntament

Compromís acusa a Bielsa de «posar traves al Xarxallibres retardant les ajudes a les famílies»

Compromís per Mislata ha responsabilitzat a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, del retard en les ajudes del Xarxallibres als veïns i veïnes del municipi. El partit de Javier Gil ha recordat, mitjançat un comunicat que des de «l’administració local s’estan posant traves per a la percepció d’estes ajudes que en altres Ajuntaments ja comencen a tramitar-se. De fet, els interessats encara no compten amb un protocol d’actuació per a sol·licitar les ajudes».

Al mateix comunicat afirmen que este retar respón «al personalisme amb el qual governa Carlos Fernández Bielsa. Des de la seua arribada fa l’efecte que en l’Ajuntament de Mislata solament es faciliten aquelles accions creades per l’alcalde, malgrat que el que es reba siga bo i beneficiós per als veïns». Així doncs, Compromís per Mislata demana que «envie ja la documentació a Conselleria perquè el xarxallibres deixe de retardar-se, i sobretot que no pose excuses falses culpant a uns altres, quan l’únic culpable és la deixadesa d’aquest equip de govern que solament busca la foto amb el mínim esforç».

En este sentit, Javier Gil, regidor de Compromís per Mislata, exigeix a Bielsa que “comence a treballar per i per als veïns” i done prioritat a les polítiques d’educació i cultura deixant el seu personalisme, que tant li acosta al PP i que ataca a la igualtat d’oportunitats, a un costat».

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *