javier-gil-princep

El plenari de Mislata aprova les dues mocions de Compromís per Mislata sobre igualtat i transparència

El plenari de l’Ajuntament de Mislata va aprovar ahir les dues mocions que Compromís per Mislata portava a la sessió plenària del mes de febrer. Les mocions, amb el nom ‘moció per a l’ampliació i intransferibilitat del permís de paternitat’ i ‘moció perquè les actes de comissions de control i informatives siguen públiques’, pretenen avançar en aspectes bàsics en democràcia com la igualtat i la transparència.

El regidor i portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, s’ha mostrat “satisfet” pel debat que s’ha tingut al plenari de Mislata i ha declarat que “gràcies a les mocions i propostes de resolució que duu al plenari Compromís, avancem cap a una Mislata més igualitària i transparent”.

No obstant, Gil s’ha mostrat sorprès per la intervenció de la portaveu socialista, María Luisa Martínez Mora, en què insistia en preguntar en quin ajuntament són públiques les actes de les comissions. “Ja ho van fer amb les mocions contra els actes taurins i ho tornen a fer amb una moció per la transparència. Sembla que el govern del PSOE de Bielsa no vulga ser pioner en res i haja d’anar al últim comboi mirant i copiant el que han fet la resta d’ajuntaments”, ha declarat.

L’esmena presentada pel grup Compromís a la moció presentada pel grup socialista sobre declarar els serveis socials com a element bàsic també fou aprovada ahir pel plenari.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *