clot-canaleta

Compromís per Mislata considera “vergonyós que Martínez Mora s’amague darrere del pressupost per a emmascarar la seua incompetència i inacció”

Tenim una batalla de ‘zascas’ en Mislata per les pistes esportives. Després de la resposta del PSOE ahir, Compromís per Mislata ha donat la rèplica. De fet, el partit valencianista considera que, la resposta del govern municipal de Mislata sobre el pressupost de 250.000 euros que l’ajuntament té previst per a rehabilitació d’instal·lacions esportives és un “insult a la intel·ligència dels mislaters i mislateres”. El col·lectiu local de Compromís justifica la seua resposta assegurant que “la pintura de les línies del Quint i el manteniment de les pistes són unes reivindicacions que les persones esportistes i els pares i mares afectats duen més d’un any reclamant”.

Segons Compromís per Mislata, la resposta que va fer córrer ahir pels mitjans de comunicació el govern del PSOE de Bielsa “tracta els mislaters i mislateres amb un desdeny propi d’una altra època”.

Ara, afirma el regidor i portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, “la pròxima vegada que l’àrbitre amenace els i les participants que el seu equip podria perdre el partit per l’estat de les pistes exteriors municipals, potser la resposta del govern del PSOE també siga ‘estamos trabajando en ello’”.

En la mateixa línia, Gil se n’alegra que hi haja pressupostats 250.000 euros per a la rehabilitació de les pistes ja que es troben en un estat ruïnós. De tota manera “cal destacar que el pressupost que el PSOE va aprovar amb Ciudadanos és un pressupost amb una pujada d’IBI de vora un 8% i una despesa en festes i autobombo que nosaltres no podíem acceptar”.

Des de Compromís per Mislata consideren “vergonyós que Martínez Mora s’amague darrere dels pressupostos municipals per a emmascarar la seua incompetència i inacció, però que en canvi tinga diners de sobra per fer-li una festa d’aniversari a un aparcament amb xocolatada, globus i música en directe”.
Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *