falla-antonio-molle-gregorio-gea-1

Les falles de Mislata esquiven el temporal sense incidents de consideració

Les condicions meteorològiques de les últimes hores han complicat els treballs previs de la “plantà” de les falles de Mislata. Malgrat que pluja i el vent han causat desperfectes en alguns ninots, aquests són menors i no impediran a les onze comissions de la ciutat complir amb els terminis previstos per a la “plantà” i tenir a punt els seus monuments per a les visites del jurat.

Algunes falles ja havien començat a muntar les seues estructures i les inclemències del temps de les últimes hores han provocat desperfectes en la pintura dels ninots, un xicotet entrebanc que fallers i artistes s’afanyen per a esmenar en el menor temps possible. La situació de major risc es va viure anit en la falla Antonio Molle – Gregorio Gea, que van necessitar de l’ajuda dels Bombers per a desmuntar la rematada del seu monument pel perill de caiguda a causa de les fortes ratxes de vent.

Les Falles de Mislata s’acabaràn de muntar en la vesprada de hui

Les previsions meteorològiques indiquen que el pitjor del temporal ja ha passat. Aixi doncs, a partir d’aquesta vesprada anirà remetent també el fort vent. Bona noticia per a la “plantà” de demà, les onze falles de Mislata i les seues més de 4.000 fallers i falleres gaudiran dels dies més intensos de l’any, amb una activitat frenètica en tots els casals i un ambient festiu que es respira ja per tots els racons de la ciutat.

L’Ajuntament de Mislata ha preparat enguany una guia de les Falles de 2017 que està a la disposició dels veïns, en edició impresa, en els edificis municipals i casals fallers. El programa inclou l’agenda d’activitats, les fotos de les falleres i els monuments i un mapa en el qual estan situades les onze comisions de la ciutat. Pots vore les activitats punxant al següent enllaç.
Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *