falla-lepanto-en-joan-daustria-bioparc-valencia-2017-web

La Falla Lepanto – Don Juan de Austria ens presentarà als nostres veïns del Bioparc al seu monument infantil

La Falla de la Plaça de l'Ajuntament va donar la benvinguda al BIOPARC fa 8 anys

La Falla de la Plaça de l’Ajuntament va donar la benvinguda al BIOPARC fa 8 anys

Fa poc, els nostres veïns de Bioparc València van celebrar el seu 9é anniversari, en la vespra de les Falles. I des d’aleshores, podem trobar referències a BIOPARC en els monuments fallers. De fet, al març de 2009 la Falla de l’Ajuntament de València va tenir com a protagonista principal a BIOPARC sota el lema “Benvinguts a casa” de l’artista Pedro Santaeulalia. Des de llavors han sigut molts els monuments que han “homenatjat” al parc i des de BIOPARC es vol fer partícips a totes les Falles i al món faller de l’agraïment pels seus gestos d’afecte any rere any.

Enguany ha sigut el torn de la falla Falla Lepanto D. Juan d’Àustria de Mislata. La comissió ha volgut representar al parc i els seus habitants. L’esbós del seu monument infantil realitzat per l’artista faller Jose M. Felip està presidit per una girafa que, al seu voltant, reuneix a una diversitat de xiquets i animals en un colorit monument perquè “xiquets i animals de sempre han estat molt units”.

La Falla Lepanto – Don Juan de Austria visità el BIOPARC amb el seu ninot

Aixi doncs, una representació de la falla composta pel seu president, Jose Ignacio Olmeda, la Fallera Major, Noemi García, el president infantil, David Cabañero i la Fallera Major infantil, Noemi Anguita, van visitar el parc per a mostrar l’esbós que va servir com a base per a realitzar el monument, el llibret i un ninot de la girafa que formarà part de la falla infantil d’enguany.

Tots van mostrar la seua satisfacció en recórrer la sabana africana i veure les girafes origen de la inspiració del seu artista. Des de la Falla recalquen que BIOPARC és un espai on persones de totes les edats gaudeixen contemplant els animals i la naturalesa. I van explicar que aquest animal és un dels preferits pels xiquets a causa de la seua gran grandària i majestuosidad.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *