Eugeni Alemany 1

Eugeni Alemany plenà el divendres el Centre Cultural de Mislata

Eugeni Alemany 2Mislata està celebrant estos dies el seu “Mes de la llengua” amb diferents propostes culturals, formatives i d’oci per a posar en valor i fomentar l’ús del valencià. Una d’elles va ser la programació, en el Centre Cultural, del popular còmic valencià
Eugeni Alemany, que el divendres va tornar a Mislata per a presentar “En persona guanye”.

Un any després d’actuar en La Fàbrica amb un altre dels seus espectacles, T’ho dic sense acritud, Alemany va tornar a Mislata fent el que millor sap, riures de tot, començant per si mateix. En esta ocasió, en forma de monòleg, l’humorista jugà amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe. Un espectacle divertit, en el qual el públic va gaudir a riallada neta des del principi fins al final.

Eugeni Alemnay penjà el cartell de no hi ha bitllets

L’actuació en el Centre Cultural, amb l’aforament complet, s’emmarca dins d’una activitat municipal que compta amb altres propostes, com l’exposició Connectats pel valencià, que pot visitar-se en el Centre Jove del Mercat.

El pròxim 26 de setembre, coincidint amb la celebració del Dia europeu de les llengües, Mislata presentarà la seua Voluntariat pel valencià, una iniciativa municipal organitzada en col·laboració amb Escola València que pretén fomentar l’ús del valencià a través de la formació de parelles entre valencià i castellanoparlants.

Les activitats del “Mes de la llengua” es completen amb la difusió en els col·legis d’una campanya de vocabulari bàsic en quatre idiomes (valencià, castellà, anglés i francés) i la presentació del logo de la Regidoria de Promoció del Valencià.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *