campan%cc%83a-rebajas-promocion-del-valenciano-2

Els comerços de Mislata promocionen les rebaixes en valencià

La regidoria de Promoció del Valencià de Mislata, a través de l’Agència Municipal Aviva-Mislata, ha coordinat un altre any més l’edició de la campanya “Rebaixes i descomptes” per a impulsar l’ús social del valencià en els comerços de la ciutat. El Consistori va a repartir en els pròxims dies 1.000 cartells i 2.000 etiquetes on consten les paraules “abans” i “ara” per a posar el preu rebaixat. 

Els destinataris de la campanya són els xicotets comerços i els clients que acudeixen habitualment a aquests locals. Aquest matí els regidors de Comerç i Promoció del Valencià, Mayka Tarín i Ximo Moreno respectivament, han repartit cartells de la campanya “Rebaixes i descomptes” per diferents tendes del municipi.

A més d’ajudar als comerciants a senyalitzar els seus descomptes de rebaixes, aquesta campanya serveix també per a reforçar l’ús social del terme ‘abans’, la utilització del qual estava caent en desús en favor del castellanismo ‘antes’ i en segon lloc per a formar una imatge unitària entre els comerços de la població amb el valencià com a nexe d’unió.

La Agència de Promoció del Valencià de Mislata és, al costat de la de Montcada, l’encarregada de coordinar aquesta campanya per a tota la Comunitat Valenciana. Compta amb el finançament de la Diputació de València i els dissenys han sigut elaborats per Guillermo Borrás, alumne de la Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *