Javier Gil  i Marín Despatx

Compromís: “El PSOE diu no a que Mislata recupere l’EMT”

Compromís també ha fet el seu analisi de la roda de premsa de Bielsa arrant de la no tornada de l’EMT a Mislata: “El PSOE de Mislata ha tornat a dir que no a que l’EMT torne a Mislata”. El partit de Javier Gil asegura que “Bielsa torna a demostrar el seu tarannà amb este tema demostrant que els seus interessos en que tornen els autobusos a la nostra vila no pasen per ser un acte electoralista on ell vol ser el protagonista. Tot i que el president socialista Ximo Puig es comprometera a pagar les despeses de la tornada dels autobusos al municipi, Bielsa ha rebutjat l’oferta de l’EMT”, expliquen mitjançant un comunicat.

De fet, Compromís explica que fins a tres possibilitats diferents ha enviat l’EMT a Mislata per la tornada del bus a la Vila i que “Bielsa ha demostrat la seua nul•la voluntat de negociar”. Respecte dels costos de la línia que ha d’arribar als pobles, Compromís asegura que “novament l’únic conflictiu és l’alcalde de Mislata, a pesar que la Generalitat i la Diputació s’han compromés a posar els recursos necessaris”. Els tècnics de l’EMT han fet un estudi dels costos i han convidat a contrastar en repetides ocasions amb qualsevol altra institució.

Javier Gil, regidor portaveu de Compromís per Mislata ha demanat a Bielsa que aprofite el tancament de campanya per preguntar-li a Ximo Puig “perquè ara no vol pagar allò que es va comprometre” i es pregunta si “Bielsa vol de veritat que els autobusos tornen a Mislata o l’és més rendible electoralment que no tornen”.

“L’actitud de l’alcalde de Mislata està entorpint un acord que València ha aconseguit amb Alboraia, Vinalesa, Moncada, Paterna, la Generalitat i la Diputació. Milers de veïns d’estos pobles es veuen afectats per pur desig d’una persona de fer arribar les línies d’autobús que no són seues allà on ell vol, i a més, fora del seu propi terme municipal” ha comentat Gil.

Des de Compromís demanen a l’alcalde que “negocie d’una vegada amb València i que s’aclarisquen els socialistes de Blanqueries i els de Mislata perquè aquesta guerra que només fa ell perjudica a la població de Mislata, que encara està sense autobús”.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *