javier-gil-pc%cc%a7-major

Compromís per Mislata proposa més pluralitat en la Junta de Seguretat Local

Compromís per Mislata ha proposat que els membres de l’oposició a l’Ajuntament siguen partíceps i estiguen presents en la Junta Local de Seguretat. Javier Gil, regidor i portaveu del Grup Municipal Compromís per Mislata ha manifestat que la moció presentada apel·la a l’esperit de fer realitat una aposta conjunta per la seguretat dels ciutadans i ciutadanes: “Mislata necessita treball coordinat i la col·laboració entre institucions i els diferents agents locals”.

Per a Compromís, és de “summa importància garantir una Mislata més segura i per això considerem que l’oposició, com a representants legítims dels mislaters i mislateres, hem d’estar presents a la Junta Local de Seguretat i ser partíceps i conéixer des d’un primer moment totes les decisions que es prenen respecte a la nostra vila. La seguretat ciutadana ens involucra a tots, i només entre totes i tots podrem fer de la nostra ciutat un lloc millor”, ha apuntat Gil.

“La inclusió de l’oposició a la Junta local de seguretat no és sols per millorar la col·laboració entre els membres que la conformen sinó també per guanyar en transparència i en comunicació interna, ja que els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Mislata tindríem informació de primera mà i no ens assabentaríem per la premsa de decisions en matèria de seguretat, com per exemple, del reforçament de la plaça Major a les últimes festes populars de Mislata, ha conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *