javier-gil-natra

Compromís per Mislata demana una reunió amb el Comitè d’Empresa de NEMASA davant la polèmica per la neteja

Compromís per Mislata insta a una reunió informativa amb el comitè d’empresa de NEMASA per tal de conèixer de prop les qüestions vinculades al treball que es desenvolupa des de l’empresa pública i valorar, si escau, sol·licitar millores a l’equip de govern per tal d’arribar al desig de totes i tots: una Mislata neta.

Des de Compromís afirman que han viscut “amb estupor” l’encreuament d’acusacions “per part d’un PP desafortunat en les seues formes de reclamar, així com del obscurantisme i la falta de diàleg del govern del PSOE de Bielsa, que en lloc de donar resposta sobre la seua gestió i solucionar els problemes, ha preferit implicar en esta lluita de forma directa als treballadors i exposar-los irresponsablement al debat públic”.

El partit de Javier Gil asegura que “la responsabilitat de que Mislata estiga neta recau en el govern del PSOE de Bielsa i en extensió, en els gestors de NEMASA, que són els qui tenen la responsabilitat d’organitzar el treball dels operaris”. En opinió del portaveu de Compromís per Mislata: “Millorar Mislata no pot ser qüestió de confrontació, sinó de responsabilitats. Totes i tots volem un poble net. Amb un tarannà constructiu i responsable en la gestió segur que millorarem”.

Javier Gil ha destacat que el grup municipal de Compromís sempre s’ha posat a la disposició de qualsevol veí, entitat o associació de Mislata i que com no, ho farà amb els treballadors de NEMASA.“Al principi de legislatura vam sol·licitar una reunió amb el Comitè d’Empresa de Nemasa a través del seu president, la qual van refusar. En qualsevol cas, i després dels esdeveniments viscuts estos dies,  reiterem el nostre oferiment per a reunir-nos amb els representants de l’empresa pública per a tractar totes aquelles qüestions que consideren oportunes“.

Una NEMASA més transparent ajudaria a millorar-la

Igualment, Compromís ha recordat que “ha sol·licitat per activa i per passiva, des de l’inici de la legislatura, que tots els grups municipals amb representació en el consistori i les organitzacions sindicals amb representació en l’empresa pública, formen part del consell de NEMASA per conèixer de prop el seu funcionament. Obrir estes portes ens ajudaria a millorar NEMASA entre totes i tots i ser exemplars en qüestions de transparència, bon govern i responsabilitat, tal com succeeix en altres ajuntaments. A dia de hui, esta proposta de participació oberta ha sigut rebutjada sistemàticament pel govern de Bielsa.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *