javier-gil-hospital-militar

Compromís per Mislata demana la gestió pública de l’Hospital de Manises

Compromís per Mislata ha demanat la gestió pública de l’Hospital de Manises, hospital de referència dels mislaters i mislateres, després de conéixer-se que Sanitat no va supervisar el centre de 2009 a 2015. “En aquests anys d’opacitat no es va controlar ni el límit benefici de l’empresa gestora de l’hospital, ni l’inventari i tampoc la contractació del personal”, expliquen mitjançant un comunicat.

Segons el regidor i portaveu de Compromís per Mislata, Javier Gil, “la transparència ha de formar part d’una manera de fer en tot l’espectre del que afecta el diner públic. Per això, cal que la supervisió de Sanitat de l’Hospital de Manises siga exhaustiva i que l’estat del diner públic estiga sota control en tot moment: la sanitat no pot servir perquè uns pocs facen negoci”.

“Mislata ha passat d’un centre de referencia com la Fe aun altre de gestió obscura com l’Hospital de Manises”

“La concessió es va realitzar malgrat ser nombrosos els informes en contra, cosa que ha perjudicat la qualitat de la prestació de serveis als ciutadans de Mislata, que han vist minvada la seua assistència sanitària, al passar de ser atesos a La Fe, un centre de referència mundial, a haver d’anar a l’Hospital de Manises, on com s’ha comprovat era tot molt obscur, amb els seus inconvenients per a la ciutadania de Mislata”, ha afegit Gil

A més, les condicions laborals dels treballadors de l’hospital de Manises són pitjors que la resta de professionals del sector, per exemple els metges cobren de mitjana de 7.000€ anuals menys que els seus companys, “la qual cosa pot repercutir en l’atenció que reben els pacients de l’àrea de Manises en general” ha conclòs Gil.

Share Button

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *